100% Arabica bonen

100% DUURZAME GECERTIFICEERDE ARABISCHE BONEN VAN DE HOOGSTE KWALITEIT.

De koffie van Arvid Nordquist bestaat altijd uit 100% duurzaam gecertificeerde Arabicabonen van dezelfde oorsprong en hoge kwaliteitsklasse, ongeacht beschikbaarheid en prijs, ongeacht het seizoen en ongeacht waar u onze premium koffie koopt. De kwaliteitsgarantie dekt ons volledige gamma; gebrouwen koffie, hele bonen en espresso.

LANGETERMIJNRELATIES

Door langlopende overeenkomsten met geselecteerde boeren te sluiten, krijgen ze een inkomensgarantie waarmee ze investeringen kunnen doen die de oogst, het milieu en de koffiewerkers ten goede komen. In ruil daarvoor krijgen we een garantie op het gebruik van kwaliteitsbonen die met zorg voor mens en milieu worden geproduceerd.

GESELECTEERDE BOERDERIJEN EN BRONNEN

Onze koffie bestaat altijd uit 100% duurzaam gecertificeerde Arabicabonen van de kwaliteitsklassen AA +, SHG en Excelso. Deze bonen groeien op grote hoogte en rijpen langzaam, wat resulteert in een breed scala aan smaaknuances, een rijk aroma en een fruitig karakter. We kopen bonen uit alle delen van de wereld en het vergt een constante inzet om de beste bonen te vinden. Dit gebeurt samen met boeren en exporteurs, maar vooral door te proeven. We werken altijd met geselecteerde boeren en bronnen. Onze inkoopafdeling selecteert vervolgens zorgvuldig welke bonen in onze mixen moeten worden opgenomen. Onze koffie bevat 65% gewassen bonen. Het is een iets duurder proces, maar het geeft de koffie zijn uitgebalanceerde zuurtegraad.